Vimla

GB CH C.I.B NORD UCH NORDV-13-14 FINV-13 NOV-14 SEV-15 WW-15 EURW-16
Sweeping There Must Be an Angel

Sweeping There Must Be an Angel

SLEM TEST CLEAR
e INT IT SE DK CH WW-2012 Montgomery County u Bohunt Clean Sweep

Vimla, legendarisk redan innan hon fyllt 2 år. Blott 7 månader gammal inledde hon med BIS:1 valp på Internationell utställning i Växjö, det följdes upp ytterligare en BIS:1 Valp innan det var dags för officiell debut.
Precis 9 månader gammal blev hon BIR och BIG:2 på SKK Int i Malmö, för att 4 månader senare vinna BIG:1 i Tvååker och placera sig BIS:4. Jag trodde då jag nått "toppen" men ingalunda, en dryg månad senare stod hon på toppen, som BIS:1 på SKK i Backamo!!! Detta var under 2013, nu skriver vi 2014 och Vimla har fortsatt på den inslagna vägen. Fram tills nu har Vimla varit placerad i BIS på Kennelklubbs utställningar 9 gånger och blivit BIS:1 inte mindre än 5 gånger. Utöver det har hon varit BIS placerad och vunnit på Terrierklubbens utställningar i Sverige och Finland.
Vi har också hunnit med en tur till England där Vimla på två utställningar vann 2 x CC, 1 x BIR med en fantastisk BIG:2 som slutresultat.
Vimla var Vinstrikast Borderterrier 2013 och 2014, Årets Terrier 2014 och 3:a Årets Hund (alla raser)!
Vimla är dotter till Pimms syster, så även om Pixi inte höll hela vägen lämnade hon ett arv vidare som går utanpå det mesta. Vimla har en bror i England och en syster i Finland.