Senaste nytt

Året inleds traditionsenligt med 4 dagars utställning, My Dog. Det brukar vara många Sweeping-hundar och i år var inget undantag, även resultaten var som vanligt d v s härligt framgångsrika!
My Dog 1, full uppställning med Raffa, Texas, Pimms och för att få en fin uppfödargrupp så dammades Vimla av hon har inte sett insidan på en utställning på 2,5 år. Från Finland kom Hannes med dina ägare Anna och Siiri.

Raffa blev BIR, Texas blev BIM, Pimms blev BIR-Veteran och vår uppfödargrupp blev Bästa grupp. Hannes, Sweeping Saint no Sinner, blev BH 4 med cert. Hannes har en mängd cert i Finland och vi väntar nu bara på att han skall bli 2 år så han kan vinna sitt sista cert och få championtitlar. Både Raffa och Uppfgr blev utplockade i gallringen i finalringen men inga placeringar denna gång.


My Dog 2, endast 3 hundar denna dag. Raffa, Hannes och Qben. Raffa blev Bästa Tik, Qben blev BH 3 och Hannes BH 4 med res cert.

My Dog 2, inte samma dag som terrier dock, så fick lilla Fiffi prova på en så pass här stor utställningshall. Inte helt komfortabel tyvärr men glad och söt nog för ett omdömet Excellent i juniorklass vilket faktiskt renderade Fiffi att kvalificera sig till världens mest prestigefyllda utställning, Crufts i England.Nyheter 2018 »