Senaste nytt

26/3 Inte så många utställningar för oss, de flesta av kennelns hundar har vad de behöver så vi väntar närmast på att Ylles valpar skall växa upp och börja visa framtassarna. Här hemma har vi ju kvar Blåssa, ett riktigt busfrö som sätter tålamodet på prov men hon är också en källa till många skratt.

Raffa och Tesla är båda dräktiga, läs mer under Valpar.2/3 En liten tripp till Svenska Terrierklubben i Södertälje kunde vi inte låta bli, det fick också bli Raffas, Sweeping Angel Dust, sista utställning innan hennes efterlängtade första valpkull. Lilla Blåssa, Sweeping Docka Blåsocka. behövde tränas i utställandets svåra konst så hon följde också med. Blåssa blev 3:a i sin klass med Hederspris och hon skötte sig kanonbra om än lite väl fixerad vid golvet där hon då och då hittade godis. Som sagt, Raffas sista utställning på ett tag och dom hon avslutade! BIR och BIS:3 =D Som grädde på moset blev en son till Qben BIM, med cert på sin första start i juniorklass! Grattis till ägare och uppfödare från kennel Fightingstars.

3-4/1 Året inleds traditionsenligt med 4 dagars utställning, My Dog. Det brukar vara många Sweeping-hundar och i år var inget undantag, även resultaten var som vanligt d v s härligt framgångsrika!
My Dog 1, full uppställning med Raffa, Texas, Pimms och för att få en fin uppfödargrupp så dammades Vimla av hon har inte sett insidan på en utställning på 2,5 år. Från Finland kom Hannes med dina ägare Anna och Siiri.

Raffa blev BIR, Texas blev BIM, Pimms blev BIR-Veteran och vår uppfödargrupp blev Bästa grupp. Hannes, Sweeping Saint no Sinner, blev BH 4 med cert. Hannes har en mängd cert i Finland och vi väntar nu bara på att han skall bli 2 år så han kan vinna sitt sista cert och få championtitlar. Både Raffa och Uppfgr blev utplockade i gallringen i finalringen men inga placeringar denna gång.


My Dog 2, endast 3 hundar denna dag. Raffa, Hannes och Qben. Raffa blev Bästa Tik, Qben blev BH 3 och Hannes BH 4 med res cert.

My Dog 2, inte samma dag som terrier dock, så fick lilla Fiffi prova på en så pass här stor utställningshall. Inte helt komfortabel tyvärr men glad och söt nog för ett omdömet Excellent i juniorklass vilket faktiskt renderade Fiffi att kvalificera sig till världens mest prestigefyllda utställning, Crufts i England.Nyheter 2018 »